jueves, 29 de septiembre de 2011

Comença el meu primer curs com a mestra

Començaré presentant-me, em dic Eva Maria Torres Juan, i he començat una nova etapa molt important en la meva vida que des de molt petita sempre he desitjat dur-la a terme, la d’emprendre el grau d’educació infantil.

Com que ser estudiant, implica anar avançant en els propis coneixements i anar evolucionant, en aquesta petita entrada no em dedicaré a explicar més quines són les meves expectatives que he tingut fins ara i que espero obtenir en un futur. Això simplement és així perquè ja he dedicat a comentar aquest espai en el meu altre bloc: elportafolievatorres.blosgpot.com. Per tant, en aquest bloc nou que he començat a dur a terme, simplement em dedicaré a comentar, explicar i realitzar les meves tasques de l’assignatura Basses Didàctiques i Disseny Curricular, així com de qualsevol altra assignatura que me sigui presentada. Això serà així perquè com a primera activitat de curs, ja només començar, la professora (més específicament Gemma) ens ha manat  que duguem a terme una espècie de diari setmanal on aniré posant, així com la resta d’alumnes, diferents entrades del que après. També aniré penjant els diversos treballs que ens manin. A més, algunes vegades intentaré il·lustrar el meu desenvolupament d’aprenentatge amb imatges, vídeos, sons...que puguin expressar millor els meus sentiments i els meus coneixements. Per tant, això serà com una espècie de diari personal, que començo amb moltes ganes i com sempre dic, amb molta il·lusió. 


Aquesta assignatura de primer curs l’hem començada amb força i ja hem començat a dur a terme lectures molt interessants com ara, Va de mestres, 11 ideas claves de cómo aprender y enseñar competencias... Les tasques i treballs que realitzem d’aquestes lectures ja els aniré introduint. A més d’això es tracta, d’anar aprenent tècniques per després poder-les introduir el dia de demà a les noves generacions i que després aquestes generacions puguin millorar-ho tot per a les futures. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario